Желания
Добавьте товары в желания
График работы:

Пн-Пт: 9:00–17:00

Сб-Вс: выходной

Он-лайн заказы: 24/7

0
Мой заказ

Змішувальний вузол для теплої підлоги Tervix Pro Line Mixset розроблений, як перемикач між системою опалення з боку джерела тепла і розподільчою гребінкою (колектором) для теплої підлоги. Він використовується для підготовки теплоносія до заданої температури, який потім подається в систему обігріву. Змішувальний вузол може використовуватися в поєднанні з розподільчими гребінками від 2 до 12 контурів.

Принцип дії

Теплоносій, що подається з джерела тепла, надходить на термостатичний клапан (в комплект не входить). Теплоносій (подача зі сторони котла) змішується з теплоносієм (зворот зі сторони гребінки) у термостатичному клапані. Температура теплоносія на виході регулюється термостатичним клапаном (в комплект не входить). Також для візуального контролю температури теплоносія на подачі та звороті передбачені термометри (4). Залишки теплоносія на звороті (5) подаються на догрів до джерела тепла. Після термостатичного клапану теплоносій проходить через циркуляційний насос і подається на розподільчу гребінку.

Змішувальний вузол повинен бути підключений до опалювальної системи з боку джерела тепла - зовнішня різьба 1’’. Рекомендуємо використовувати змішувальний клапан ATM 561 (Afriso) та кульові крани для підключення вузла до джерела тепла та до розподільчої гребінки. Змішувальний вузол з’єднується з розподільчою гребінкою зовнішньою різьбою 1’’. На змішувальний вузол можна встановити циркуляційний насос з базою 130 та 180 мм. Насос кріпиться двома накидними гайками.

Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

521431 Смесительный узел 1" для теплого пола Tervix Mixset с частотным насосом и клапаном ATM561

В наличии
Артикул: 521431
11 707 грн
15 609 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Быстрый заказ
Характеристики
Тип/модель Tervix Pro Line Змішувальний вузол з насосом
Материал латунь
Комплектація 1. Верхній з’єднувальний елемент (1 шт) 2. Нижній з’єднувальний елемент (1 шт) 3. Накидна гайка для нижнього підключення насосу (1 шт) 4. Термометр (2 шт) 5. Ущільнювачі 6. Інструкція з експлуатації (1 шт) 7.Насос Grundfos UPSО 25-60 130мм (1 шт)
Гарантія 24 міс.
Робоча температура 90° С
Kvs 2,5
Міжосьова відстань 210 мм
Монтажна довжина насосу 130 мм
Підключення до гребінки 1"
Підключення до джерела тепла 1"
Підключення термостат.клапану 1"
Підключення насосу 1 1/2"
Термометр 0..80° С
Країна виробник Китай (за німецькою технологією)
Насос Grundfos UPSО 25-60 130мм
Клапан Afriso ATM 561 ( +20..+43° С )
Робочий тиск 10 бар

Доставка по Днепру

Стоимость доставки по г. Днепр 250 грн. Бесплатно, если размер заказа составляет 30 000 грн и больше

Бесплатно, если сумма заказа составляет 30 000 грн и выше.

Доставка по Украине

-Доставка товаров по Украине осуществляется в любой населенный пункт курьерскими службами компаний  «Новая Почта»«Укрпочта»  или любой       другой удобной для Вас службой доставки, по тарифам перевозчика, за счет покупателя.

 

  • Наличными при получении
  • Через кассу или терминал самообслуживания Приватбанк; 
  • Приват24.

 

Гарантия действует в течении 6 -120 месяцев в зависимости от сервисной политики производителя.
 

 

Наверх